Voor al uw kraanwerk!
--> Klik hier voor onze hijstabellen

 

Transporten waar het noodzakelijk is om op de werf zelf te lossen is geen enkel probleem voor Schapmans, maar ook kunnen wij u het nodige hijswerk aanbieden om uw goederen op hun definitieve eindbestemming te plaatsen, uiteraard in overleg met u als klant.

Directe montage of plaatsing beperkt niet alleen het aantal manipulaties van de goederen maar ook de fysieke inspanningen en risico’s die hiermee gepaard gaan op de werf. Of het nu gaat om bouwmaterialen, containers, montage, of een andere toepassing … niets is ons te zwaar.  Dit gaan van rolkranen tot de zwaardere mobiele hijskranen. Onze compacte & lichte kranen zijn bij uitstek geschikt voor indoor-hijswerk.

Wij beschikken over 8 vrachtwagens met kraan met een capaciteit van 16 ton/meter tot 180 ton/meter.  Is uw project toch verder of zwaarder dan onze capaciteiten hebben wij voor alle andere projecten de gepaste partner om dit tot een succes te brengen.

Hijswerk vraagt dan ook om speciale toebehoren & tools. Wij zijn dan ook in het bezit van kabels, hijsbanden, stroppen, evenaars, pallethaken, verschillende klemmen, enz... . Al onze kranen en toebehoren zijn voorzien van de nodige vereisten en keuringen.

Voor alle 'verticale transport' kunnen wij u telkens de gepaste en kant & klare oplossing aanbieden.

 

Voor meer info:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schapmans , we care.